Servicii foraje puturi apa

Servicii RHODOS


     Realizam o gama variata de foraje precum si studii geologice, geotehnice, hidrogeologice pentru orice tip de investitii pe teritoriul tarii si elaboreaza documentatii de specialitate in conformitate cu normele si standardele de calitate actuale.

servicii-foraje-apa-romania-557x372

Servicii foraje puturi apa

Foraje APA – Foraje pentru exploatarea surselor subterane de apa cu adancimi pana la 400m, in conformitate cu proiectele impuse de beneficiar.


Piloti Forati – Lucrari de sprijinire si consolidare a terenurilor predispuse alunecarii, ori in miscare inca nestabilizata, prin piloti forati la adancimi si tehnologii conform proiect.


Foraje Monitorizare & Epuisment – Forajele de epuisment sunt destinate mentinerii nivelului scazut a apei din panza freatica. Acestea se executa pentru a proteja zonele inundabile. Forajele de monitorizare sunt cele care capteaza apa din panza freatica, sunt de mica adancime si se construiesc cu scopul de a recolta rapid probe de apa in vederea stabilirii gradului de poluare.


Denisipari & Reabilitari – Lucrari de mentenanta pentru foraje existente. Stabilire parametrii foraj, determinare adancimi, inlocuit pompe submersibile. Denisipari prin sistem aer-lift cu motocompresoare de diferite puteri. Dublari coloane de exploatare.


Studii Proiect & Avize Specialitate – Pe langa foraje pentru alimentari cu apa de mica si mare adancime, societatea mai executa studii hidrogeologice, studii geotehnice, proiecte pentru alimentari cu apa, proiecte piloti forati, avize si autorizatii pentru alimentari cu apa din subteran, cat si documentatii pentru obtinerea autorizatiei de executie.

piloni-forati-epuisment-557x372-1

Piloni Forati & Consolidare Terenuri

Executam piloti forati cu diametre de 311,2 mm, 444,5 mm si 660 mm Sistemul de sapare este cu circulatie directa sau sistem uscat cu snec.
Dupa saparea gaurii, se introduce armatura metalica (sau burlanul) si se efectueaza cimentarea sau betonarea acesteia, prin injectarea materialului cu presiune din fundul gaurii de sonda spre suprafata.

Studii Proiect & Avize Specialitate

- documentatii pentru obtierea autorizarii de sapare;
- documentatii pentru obtinerea avizelor de gospodarie de apa;
- studii geologice;
- studii hidrogeologice;
- proiecte, avize de specialitate.